Львів’янин пропонує в петиції відкрити для легковиків дві вулиці

11:50 25 лютого 2020 р.

Фото до новини

У Львові зареєстрували електронну петицію «Відкрити вулиці Голубця й Кінцеву для транзитного руху легкового автотранспорту».

Львів’янин Тарас Ястремський запропонував у електронну петиції «з метою уникнення заторів автотранспорту на вулиці Личаківській й зменшення масового скупчення транспорту на перехрестях вулицях Пасічна і Личаківській» відкрити вулиці Голубця та вул. Кінцева для транзитного руху легкового автотранспорту. Авто петиції пояснив: «Попередньо вулиця Голубця була фактично непроїзною, у зв'язку з відсутністю дорожнього покриття. Тому мешканці цієї вулиці постійно вимагали у міської ради зробити ремонт, щоб вони могли безпечно нею користуватися».

«У 2017 році, коштами громади Львова, вулиця Голубця була реконструйована. Проте проєктом реконструкції не було передбачено облаштування тротуарів та пішохідних доріжок, як результат – отримали вулицю, обмежену у використанні для автотранспорту. Надалі мешканці вулиць Голубця й Кінцевої домоглися відорганів самоврядування рішення, щодо закриття даних вулиць для руху автотранспорту, встановивши відповідні дорожні знаки та засоби обмеження руху», – написав також Тарас Ястремський.

Як інформував «Щоденний Львів», 31 жовтня у міськраді підтримали три петиції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів