Львів’янин очолив районне відділення поліції

16:32 22 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Заступник очільника поліції Львівщини Андрій Таран представив у п’ятницю, 22 березня, особовому складу начальника Перемишлянського відділення поліції – підполковника поліції Олександра Прокопчука.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області. Андрій Таран розповів: «Олександр Олександрович Прокопчук має великий досвід роботи на керівних посадах підрозділів МВС України у Львівській, Рівненській та Івано-Франківській областях. Зараз перед ним стоїть важливе завдання – в найкоротші терміни покращити роботу цього підрозділу і для цього йому потрібна підтримка кожного працівника. Бажаю усім вам успіхів та плідної співпраці».

«Підполковник поліції Олександр Прокопчук – 1978 року народження, уродженець Львова, освіта вища юридична. Попередня посада – начальник сектору моніторингу Пустомитівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. В органах внутрішніх справ з 1995 року», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів