Львів’янин Григорій Агапеєв відсвяткував свій 101-й день народження

21:36 17 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: kp.ua

У 2015 році столітні ювілеї відзначили 11 львів’ян.

«Цієї неділі, 15 листопада, свої 101-ші уродини відзначив львів’янин Григорій Опанасович Агапеєв, який мешкає у Франківському районі. З нагоди знаменної події працівники управління соціального захисту Львівської міської ради привітали від міста й вручили одноразову матеріальну допомогу в розмірі 1000 гривень, яку виплачують відповідно до розпорядження міського голови», – повідомили сьогодні, 17 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Наприкінці листопада ще двоє довгожителів відзначатимуть свої уродини. У 2015 році ювілеї відзначили вже 26 львів’ян. 11 з них відзначили 100 років.

Виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин зазначив: «В листопаді троє довгожителів відзначають уродини, один 100 і двоє 101 рік. Особливо приємно, що з року в рік кількість довгожителів зростає. Отож, хочу побажати нашим ювілярам міцного здоров’я, радості від життя, турботи близьких їм людей, адже вони є носіями наших традицій, життєвої мудрості та прикладом любові до життя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів