Львів’яни зафарбовують наркорекламу на фасадах будинків

16:40 25 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 25 квітня, у Львові розпочалася масштабна акція «Стоп наркотик».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Активісти, разом з комунальними службами міста, представниками громадських організацій провели акцію з очистки міста від написів та листівок на фасадах будинків, дорожніх знаках, дошках оголошень, МАФах, що рекламують продаж наркотичних речовин. Ініціатива спрямована на протидію наркообігу у Львові».

«За інформацією представників громадських активістів, які проводили акцію «Стоп наркотики», з 2017 року у Львові почали активно з’являтися написи з відкритою рекламою сайтів, на яких можна придбати наркотики. Абсурдно й те, що придбати їх дуже просто, тому покупцями можуть стати навіть школярі», – поінформували також у міськраді.

Організатори акції «Стоп наркотик» розповіли: «В останні роки Україну охопила хвиля безконтактного розповсюдження наркотичних речовин, що дає можливість придбати будь-який наркотик за лічені хвилини. У кожному районі Львова ми почали помічати дивні надписи на будівлях, огорожах, дорожніх знаках, вивісках магазинів. Перше, що спадає на думку громадян, – звичайне графіті, розвага хуліганів. Проте, це не так. Ці «графіті» – це реклама телеграм-каналів, де можна придбати «закладку», а «хулігани» – це наркоросповсюджувачі («кладмени» та продавці наркотиків), які отруюють розум та тіло молоді, роблячи їх залежними».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів