Львів’янка ініціювала громадське слухання

10:10 20 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У понеділок, 20 січня, о 18.30 в актовій залі Залізничної районної адміністрації Львова на вулиці Виговського (№34) розпочнеться громадське слухання на тему «Альтернатива будівництву багатоквартирного будинку на вулиці Корсунській, 20».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що громадське слухання на тему «Альтернатива будівництву багатоквартирного будинку на вулиці Корсунській, 20» ініціювала львів’янка Т. Кульчицька.

Реєстрація учасників громадського слухання триватиме з 17.30 до 18.30 на підставі документа, який посвідчує особу й дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова, щодо якої розглядається питання (Залізничний район Львова).

Як інформував «Щоденний Львів», на засіданні виконкому ЛМР ухвалили рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «КСФ Груп» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вулиці Угорській, 14».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів