Львів'янка Євгенія Єлісеєва на свій столітній ювілей отримала ₴10 тис., пам’ятну монету та вітальний лист від Садового

12:19 16 серпня 2024 р.

Фото до новини

У Львові продовжують традицію вітати довгожителів міста, які відсвяткували 100 і більше років. Першою у серпні свій столітній ювілей відзначила Євгенія Єлісеєва.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Представники міського управління соціального захисту привітали ювілярку та вручили допомогу в розмірі 10 тис. грн, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови.

Усіх ювілярів, як і щороку, від громади вітають представники міської влади. Традиційно тим довгожителям, які відзначають сто років, на день народження з міського бюджету надають одноразову матеріальну допомогу в сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 10 тисяч гривень.

Зауважимо, за перше півріччя 2024 року свої 100 та більше років відсвяткували 27 мешканців Львівської громади. Загалом на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у міському бюджеті на цей рік передбачили 680 тисяч гривень. 

Довідка

Одноразова матеріальна допомога в сумі 10 тисяч гривень виплачується відповідно до розпорядження міського голови від 09.01.2024 р №5 «Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2024 році виповниться 100 і більше років – мешканцям Львівської міської територіальної громади».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів