Львів’ян закликають взяти участь в опитуванні щодо нічних маршрутів

19:51 16 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Активістам важливо визначити рівень надання послуг і зрозуміти те, як його підвищити.

«Щоб дізнатися про якість нічних перевезень і про найбільш затребувані напрями, активісти кампанії «Комфортне місто» об’єднання «Самопоміч» проводять опитування містян», – повідомили сьогодні, 16 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Окрім питання про улюблений  маршрут та дні користування нічним транспортом, львів’янам пропонують оцінити якість перевезень. Активістам важливо не просто визначити рівень надання послуг, а й зрозуміти, як його підвищити. Тому містяни можуть написати в анкеті свої пропозиції. 

Співкоординатор кампанії «Комфортне місто» Оксана Страз розповіла: «Ми виокремили питання продовження вже існуючих і створення нових маршрутів. Деякі частини міста мережа не охопила, наприклад, вулицю Зелену чи Тракт Глинянський. Інформацію опрацьовуємо спільно з управлінням транспорту та зв’язку ЛМР та «Львівавтодором». 

Як показують перші результати опитування, найбільшим попитом серед львів’ян користуються маршрути на Сихів та на вулицю Наукову.  Заповнити анкету та внести свої пропозиції можна за посиланням http://bit.ly/20ySBUL

Нічні маршрути у Львові курсують з 1 липня 2015 року. Цьогоріч виконавчий комітет затвердив їх постійну мережу. Ознайомитися із актуальними графіками руху нічних автобусів можна за посиланням http://city-service.lviv.ua/transport/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів