Львів’янин викинув померлу подругу поблизу залізничної платформи

09:26 6 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: panoramio.com

А правоохоронцям пояснив, що вже неодноразово був судимий, тому боявся чергового покарання.

Як повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, перехожі натрапили поблизу залізничної колії на зупиночній платформі по вулиці Городоцька у Львова на труп жінки й одразу ж повідомили про нього правоохоронцям. Однак медики ознак насильницької смерті на її тілі не виявили.

У ході встановлення особи загиблої правоохоронці за допомогою службової собаки вийшли на помешкання, де проживала загибла. Ця 27-річна мешканка Львівської області винаймала житло неподалік залізничної колії й, за словами її сусідів, вела розпусний спосіб життя.

Власник квартири розповів, що не бачив квартирантки вже чотири дні. Однак для того, аби встановити, де останні дні перебувала загибла, чоловік порадив поспілкуватись з її подругами.

Ті, своєю чергою, розповіли, що тривалий час дівчина проводила час із хлопцем Антоном (ім’я змінено). Встановивши цього чоловіка, правоохоронці допитали його й все стало на свої місця.

Він розповів, що деякий час проживав разом з Оленою. Однак одного ранку, прокинувшись, побачив, що вона не дихає. Перелякавшись, не знав як діяти.

Тому впродовж трьох днів труп перебував у його квартирі. Та коли запах уже перешкоджав хлопцю - він вирішив позбавитись його, залишивши на зупиночній залізничній платформі.

Такий вчинок чоловік пояснив, тим, що він уже неодноразово судимий і боявся, що може знову понести покарання. Однак важко зрозуміти те, в чому ж його могли звинувати.

Адже медики встановили, що Олена померла природною смертю. Бо ця дівчина уже протягом тривалого часу хворіла на туберкульоз легенів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів