«Львівводоканал» ремонтує мережі

09:55 19 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міське комунальне підприємство «Львівводоканал» проводить ремонт водопровідних та каналізаційних мереж на вулиці Зустрічній.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «На вулиці Зустрічній завершилася заміна каналізаційних будинкових випусків, каналізаційних колодязів та підключенню ринв. Роботи виконувалися на замовлення Шевченківської районної адміністрації в межах проекту по реконструкції дорожнього полотна на вказаній вулиці.

Головний інженер «Львівводоканалу» Анатолій Шимоняк зазначив: «Упродовж місяця ми ремонтували каналізаційні мережі, а з 20 червня приступаємо до заміни старого водопроводу на вулиці Зустрічній. Плануємо тут прокласти близько 250 погонних метрів поліетиленового водогону. Це забезпечить безперебійну та безаварійну подачу води споживачам».

«Водночас ремонтні роботи тривають на проспекті Чорновола й вулиці Окуневського, де ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінюють 260 метрів аварійної ділянки трубопроводу. Невдовзі розпочнеться ремонт водопроводу на проспекті Червоної Калини, 106-110. Загалом упродоаж січня-травня 2017 року ремонтні служби ЛМКП «Львівводоканал» замінили 2,8 кілометра водопровідних мереж та 1,3 кілометра каналізаційних колекторів», – повідомили також сьогодні, 19 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів