«Львівтеплоенерго» не відновило опалення лише до 36-ти споживачів

15:30 6 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: newzelenogradsk.ru

18 із них не отримують його через відсутність акту готовності внутрібудинкових систем опалення, 14 – через ремонт обладнання, чотири – через заборгованість.

Як повідомили прес-службі міськради у «Львівтеплоенерго», цим комунальним підприємством станом сьогодні на ранок, 6 листопада, відновлено теплопостачання до 1585 споживачів категорії населення. А також – до всіх шкіл, садочків і медичних установ міста. 

Натомість не відновлено до:

18-х споживачів – через відсутність акту готовності внутрібудинкових систем опалення;

14-х – через ремонт обладнання;

чотирьох – через заборгованість.

Прес-служба міської ради нагадує, що «Львівтеплоенерго» здійснюватиме в опалювальному сезоні 2013-2014 років подачу опалення до 1622-х житлових будинків. А гарячої води – до 1096-ти.

Своєю чергою, міський голова Львова Андрій Садовий інформує про будинки військових, усе ще не готові до опалювального сезону:

«Ситуація з будинками жахлива. Коли Міністерство оборони погодиться передати нам будинки в управління, ми їх обслуговуватимемо. Мережі в жахливому стані. Ні копійки Міністерство не виділяє.

На сьогодні п’ять будинків КЕЧ не підготували до опалювального сезону. Вони усуваються від вирішення цих проблем. Це нетипова ситуація.

Я попросив, щоб завтра на колегії був військовий прокурор, щоб були керівники КЕВ. Ми готові ці будинки брати, але вони їх не передають, тримають людей в заручниках». 

Як повідомляв «ЩЛ», «Львівтеплоенерго» призупиняло подачу опалення 1 листопада, зважаючи на чергове підвищення температури зовнішнього повітря більше 10 градусів та на звернення мешканців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів