У Львові знову охолонуть батареї

14:12 1 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: news.vashmagazin.ua

Причина – чергове підвищення температури зовнішнього повітря.

Про це інформує сьогодні, 1 листопада, прес-служба міської ради. У «Львівтеплоенерго» їй повідомили, що, зважаючи на чергове підвищення температури зовнішнього повітря більше 10 градусів та на звернення мешканців, подача опалення цим комунальним підприємством наразі призупиняється. 

А щодо оплати за теплопостачання «Львівтеплоенерго» нагадує:

«Приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне. 

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У даній формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря та кількість днів, впродовж яких подавали тепло».

А директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж зазначив: «За один день призупинення подачі опалення усі споживачі комунального підприємства економлять 1 млн. грн.».

Як повідомляв «ЩЛ», 30 жовтня «Львівтеплоенерго» розпочало відновлення подачі опалення, оскільки температура повітря тоді понизилася, але попередило, що може призупинити цей процес у суботу й неділю, якщо потепліє.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів