Львівський ТЦК повідомив деталі мобілізації експрокурора Ільницького

17:58 10 липня 2024 р.

Фото до новини

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розповіли деталі щодо мобілізації експрокурора Ростислава Ільницького на службу в Збройні Сили України.

Ростислав Ільницький мобілізований у бригаду, яка потребує офіцерських кадрів, інформує LVIV.MEDIA з посиланням на службу зв'язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

Ростислав Ільницький мобілізований відповідно до чинного законодавства. Під час призову про наявність підстави на відстрочку не заявляв. А військово-лікарською комісією був визнаний придатним до військової служби”.

Читайте такожСлужбовці ТЦК Львівщини входили до злочинної групи, яку організувала теща-адвокатка гламурного експрокурора

У територіальному центрі комплектування також зазначили, що, оскільки Ільницький має офіцерське звання, то був мобілізований у бригаду, яка перебуває у процесі формування й потребує офіцерських кадрів. “Він буде виконувати завдання згідно зі своїми службовими обов’язками”, — зазначили у Львівському ТЦК та СП.

Раніше, експрокурора Ростислава Ільницького затримали у Львові на горищі в тещі. Колишнього прокурора розшукували за виготовлення та використання підроблених документів для виїзду за кордон під виглядом волонтера, а також подання фальшивих документів про здобуття освіти для уникнення мобілізації. Того ж дня, 5 липня у Львові затримали тещу Ростислава Ільницького — адвокатку Богдану Москву.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів