Львівські волонтери повезли допомогу фронтовикам

17:15 2 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

4 лютого з вантажем допомоги на схід України вирушає «Народна Самооборона» Львівщини.

У Львівській обласній раді повідомили сьогодні, 2 лютого: «Представники депутатських групи обласної та міської рад зібрали допомогу для наших бійців на передову. Активісти їдуть в Авдіївку, де зараз триває бойове протистояння.  Вирушили в дорогу сьогодні, 2 лютого. Від депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» їде Андрій Ковч, від «Міжфракційної групи учасників АТО» – Віталій Свінціцький.

Зокрема, Андрій Ковч розповів: «Не сила сидіти вдома… Ми нашвидкуруч зібрали найнеобхідніші речі. Це – теплий одяг, продукти харчування, цигарки. Такої мобілізації серед наших депутатських груп я ще не бачив. Один телефонний дзвінок і кожен долучається чим може. Ми їдемо, аби наочно побачити, чим саме зараз ми можемо допомогти нашим захисникам та місцевим мешканцям Авдіївки», – 

В обласній раді повідомили також: «Весь процес збору допомоги, його відправку, прямий контакт з бійцями вже звично курує волонтер, очільник облради Олександр Ганущин. Каже: «Не будьмо байдужими! Аби зібрати все необхідне у найкоротші терміни маємо бути єдині. Спільно вже вчора ми відправили черговий караван допомоги. Дякую кожному, хто долучився, сьогодні ще один, у суботу готуємо наступний, найбільший. Можемо і робимо, бо разом! Україна переможе».

«Через загострення ситуації в Авдіївці у Львові волонтерські групи мобілізувалися і активно збирають допомогу. Вже 4 лютого з черговим вантажем допомоги у зону АТО вирушає «Народна Самооборона» Львівщини», – зазначено також у повідомленні облради.

«За посиланням – перелік речей, які зараз необхідні нашим бійцям Їх можна приносити у Центр забезпечення військових на вулиці Липинського, 54», – повідомили також сьогодні, 2 лютого, в прес-службі Львівської обласної кради, де також опублікували фото зібраного волонтерами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів