Львівські вулиці повертають водіям

15:33 21 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Наразі комунальні служби встановлюють на них дорожні знаки й влаштовують контактну мережу.

Із 25 грудня у Львові для руху транспорту відкриють ще кілька вулиць. Наразі комунальні служби встановлюють дорожні знаки та влаштовують контактну мережу.

Зокрема комунальники планують відкрити для проїзду транспортне кільце біля церкви Анни з 25 грудня. Тоді ж будуть відкриті для проїзду бічні вулиці Городоцької. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Львівській міській раді.

«До кінця тижня дорожні роботи на вул. Шевченка плануємо закінчити. Дорожня частина вулиці буде відкрита для руху автотранспорту. Ще залишилось встановити дорожні знаки, влаштувати контактну мережу», - зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР.

Нагадаємо, що вулицю Городоцьку цього року ремонтували на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус». Разом з будівництвом транспортного кільця відремонтували частину вул. Шевченка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, після відкриття вул Городоцької було налагоджене курсування трамваю №6. За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», трамвай іде по колу з вокзалу до центру по вулицях Підвальній та Франка й на вокзал.

Як інформував «ЩЛ», у Львові усунуто ще дві перешкоди для транспорту, а односторонній рух відтепер – ще на двох вулицях, натомість вулицю Шевченка відкриють ще в грудні, а транспортне кільце біля церкви святої Анни – 25-го.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів