Львівські спецпризначенці тренуються на Яворівщині

17:40 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Спецпризначенці Головного управління поліції у Львівській області вперше беруть участь в українсько-американських навчаннях «Rapid Trident».

Про це повідомили в п’ятницю, 20 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Отриманий досвід та набуті навики стануть у нагоді правоохоронцям під час забезпечення публічного порядку як на теренах області, так і на території проведення ООС.

«До їх проведення залучено понад 3,5 тисячі військовослужбовців з 14 країн світу. Навчання відбуваються в два етапи – командно-штабна фаза та польова. Разом із військовослужбовцями тренуються спецпризначенці управління «Корпус оперативно-раптової дії» Головного управління Нацполіції Львівщини», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Щорічні навчання традиційно проводять на Яворівському полігоні у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. За допомогою систем імітаційного моделювання військовослужбовці відпрацьовують дії своїх підрозділів та умовного противника у єдиному віртуальному просторі в режимі реального часу. Залучено понад шість сотень одиниць автомобільної техніки, бойових броньованих машин та чотири гелікоптери «Мі-8».Триватиме вишкіл до 28 вересня», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів