Львівські десантники отримали в зоні АТО від земляка БПЛА, оргтехніку й годинники

21:50 27 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Командир 80-ї окремої аеромобільної бригади вручив меценату її прапор.

«До львівських десантників вкотре завітав їх земляк, патріот і меценат Володимир Артемович», – повідомили сьогодні, 27 січня, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«Під час кожного приїзду Володимира бригада отримує вкрай необхідні речі. Цього разу, окрім чергового БПЛА (безпілотного літального апарату. – «ЩЛ»), балонів для заведення техніки при низьких температурах та оргтехніки для забезпечення роботи штабу львів’янин привіз спеціальні подарунки – годинники.

В урочистій обстановці їх було вручено кращим десантникам. Володимир Артемович відзначив, звертаючись до земляків: «Пишаюся, що маю змогу допомагати львівським десантникам, з якими колись мав честь служити» 

Командир окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ полковник Андрій Ковальчук подякував Володимиру Артемовичу за постійну підтримку та вручив йому прапор і футболку з емблемою бригади».

Про це повідомили сьогодні, 27 січня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів