Львівські десантники оголосили боротьбу з курінням

12:20 4 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Старший сержант 80-ї окремої аеромобільної бригади Ігор пояснив: «Я вирішив покинути курити, коли побачив, як вночі легко в тепловізорі побачити людину з цигаркою».

«Львівські десантники оголосили місячник боротьби з курінням», – повідомили сьогодні, 4 березня, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«У 80-й окремій аеромобільній бригаді Високомобільних десантних військ місяць березень пройде під знаком боротьби з п курінням. Десантників, які позбавилися цієї звички в зоні проведення АТО, вже досить у бригаді.

Як показує життя, першопричини у кожного свої, але ті, хто покинули курити – не шкодують.  Рядовий Михайло запевнив: «Не курю вже три тижні, Спочатку, особливо перший тиждень, було дуже важко. Але фізично зараз відчуваю себе набагато краще, ніж тоді, коли палив. В той день, як кинув, у пачці залишалося три цигарки. Отак ту пачку до сміття кинув і більше не згадував.

А старший сержант Ігор, який не курить зі серпня минулого року, розповів: «Я вирішив покинути курити, коли побачив, як вночі легко в тепловізорі побачити людину з цигаркою. Яка це добра мішень для ворожого снайпера. Прийшов тоді з наряду, сказав і хлопцям, і собі – все, кидаю! Та й з економічної точки зору – не палити набагато вигідніше». 

Гідні приклади десантників, які здобули перемогу над «димом у легких», сподіваємося, спонукають і інших військовослужбовців використати місячник боротьби з курінням на користь здоров’ю.

Про це повідомили сьогодні, 4 березня, на сайті міністерства оборони України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів