«Львівська залізниця» записує розмови біля її кас

17:13 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Запевняє, що це допомагає оперативно провести розбір ситуацій.

Як повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця», наприкінці літа у касах позакласних вокзалів та у міських касах попереднього продажу залізничних квитків встановили спеціалізовану систему для архівування розмов між пасажирами та касирами. Залізничники запевняють також, що ці пристрої допомагають їм у випадку скарг пасажира на обслуговування оперативно провести розбір ситуації, проаналізувати роботу касира.

Зокрема, системи архівування розмов встановлені на вокзалах у Львові, Рівному, Ужгороді, Івано-Франківську, Чернівцях, Чопі, Тернополі. А також – у міських касах на вулиці Гнатюка у Львові. 

Причому касири стверджують, що почувають себе тепер комфортніше, адже на непорозуміння чи скарги від пасажирів можна оперативно відреагувати. У прес-центрі «Львівської залізниці» інформують також, що встановлена система архівує розмови протягом місяця, а оскільки доступ до системи мають лише декілька відповідальних осіб, то втручання сторонніх людей чи самих працівників у роботу системи архівування – унеможливлене.

Натомість про те, чи ті відповідальні особи не вилучають інформацію, яка компрометує співробітників «Львівської залізниці», її прес-служба помовчує.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів