Львівська ОДА оголосила конкурс на заміщення вакантних посад

18:30 19 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Управління капітального будівництва облдержадміністрації потребує фахівців.

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації оголосило конкурс на заміщення вакантних посад заступника начальника управління – начальника відділу технагляду і проектних робіт; головного спеціаліста відділу технагляду і проектних робіт; головного спеціаліста економічно-договірного відділу; головного спеціаліста-юриста економічно-договірного відділу.

Вимоги до професійної компетентності на посаду заступника начальника управління – начальника відділу технагляду і проектних робіт: освіта – вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Вимоги до професійної компетентності на посади головних спеціалістів: освіта – вища за освітнім ступенем молодшого бакалавра або бакалавра; досвід роботи: не обов’язково; вільне володіння державною мовою. Термін прийняття документів – до 1 серпня 2016 року.

Дата, час і місце проведення конкурсу – 4 серпня 2016 року о 11:00 за адресою: Львів. вулиця Чайковського,17, третій поверх, кабінет № . Контактна особа: Казарян Ірина Миколаївна ( 0322)261-09-52.

Посадові обов’язки, спеціальні вимоги та перелік документів, необхідних для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад оприлюднені на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Про це повідомили сьогодні, 19 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів