Львівська міськрада спрямувала на обслуговування ліфтів сім мільйонів гривень

15:00 29 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Комунальне підприємство «Львівсвітло» здійснило капітальний ремонт ліфта у будинку №94 на вулиці Широкій.

Про це повідомили в понеділок, 29 липня, в прес-службі Львівської міськради. Головний інженер «Львівсвітла» Андрій Дощак розповів подробиці «У другому під’їзді будинку №94 на вулиці Широкій замінені основні вузли ліфта –лебідку, яка впливає на безпеку роботи ліфта, основні канати, обмежувач швидкості, який також впливає на безпеку, відновлено естетичний вигляд кабіни, замінено купе на нержавіючі щити, покриття підлоги, встановлено нові кнопки виклику на поверхах, тобто ми здійснили естетичне оновлення. Загальна вартість робіт становить 193 тисяч 76 гривень. Капремонт дозволяє продовжити експлуатацію ліфта впродовж двох років, а заміна або модернізація – 25 років».

«Фахівці «Львівсвітла» здійснили цього року капітальний ремонт і в сімох інших будинках – №12 на вулиці Пулюя (вартість робіт – 128 тисяч гривень), №15 на вулиці Сяйво ( вартість робіт – 140 тисяч гривень), №17 на вулиці Сяйво (вартість робіт – 140 тисяч гривень), №72  на вулиці Виговського (вартість робіт – 148 тисяч гривень), №42 на вулиці Лазаренка (вартість робіт – 76 тисяч гривень) та в будинках ОСББ №3/4 на вулиці Окуневського та №9/4та на вулиці Кошиця», – поінформували також у міськраді.

Заступник голови Залізничної районної адміністрації Ігор Герич розповів: «У цьому році в бюджеті міста передбачили на обслуговування ліфтів сім мільйонів гривень. На обслуговуванні в районі знаходиться 263 ліфти. З них вже значна кількість відслужила свій термін – 25 років. У Залізничному районі є 22 ліфти, які потребують ремонту. У цьому році ми вже відремонтували чотири ліфти, ще чотири ліфти ремонтувало ЛКП «Львівсвітло». І ще в плані до кінця року відремонтувати один ліфт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів