Львівська міськрада оголосила конкурс грантів

15:20 6 березня 2020 р.

Фото до новини

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив положення про унікальний конкурс «Фокус на культуру».

Про це повідомили в п’ятницю, 6 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що на основі конкурсу, який стартує 6 березня, надаватиметься грантова підтримка на реалізацію проектів у галузі культури на 2020 рік.

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зазначив: «Правлінням «Фокусу на культуру» напрацьовано проект положення про оголошення відповідного конкурсу. Цим рішення виконавчого комітету ми не лише затверджуємо це положення, а даємо старт оголошенню такого конкурсу. Прийом заявок триватиме з 6 березня до 6 квітня. Заявлені проекти ділитимуться на два блоки – малі проекти (з підтримкою до 500 тисяч гривень) та великі (до двох мільйонів гривень)».
Положення конкурсу «Фокус на культуру» сформувало відповідне правління, наглядову раду, що була сформована в рамках реалізації програми «Львів 2020: Фокус на культуру». Її очолює відомий художник, знакова людина в світовому мистецтві Юрій Єжи Онух.

Голова правління «Фокусу на культуру» Юрій Єжи Онух доповнив: «Ми готові до конкурсу, багато для цього працювали. Дуже цікаво, якими будуть його результати. З нетерпінням чекаємо від львів’ян нових ідей та проектів. 4 травня вже будемо знати всіх переможців».

Як інформував «ЩЛ», у Львівській ОДА представили 93 пропозиції 69 ІГС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів