Львівщина отримала 271 мільйон гривень медичної та освітньої субвенції

14:30 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Отримані кошти забезпечують виплату заробітної плати, придбання медикаментів і перев’язувальних засобів, продуктів харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, інших першочергових видатків загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я області».

«У середу, 11 листопада, Львівська область отримала з державного бюджету черговий транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів у сумі 271 млн гривень», – повідомили сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Загалом з початку року для загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я надійшло субвенційних коштів у сумі 5653,6 млн. гривень.  Отримані кошти забезпечують виплату заробітної плати, придбання медикаментів і перев’язувальних засобів, продуктів харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, інших першочергових видатків загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів