Львівщина отримала 1,4 мільйона гривень на виплату соціальної допомоги дітям-сиротам

10:28 16 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.ua

У ЛОДА запевнили, що одержані з державного бюджету кошти повністю передані з обласного міським і районним для використання за цільовим призначенням

«Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1,4 млн гривень. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис», – передали сьогодні, 16 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Дані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням, – зазначив Володимир Лис. – Це дозволить вчасно забезпечити проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у листопаді цього року. Загалом упродовж січня – листопада поточного року Львівщина на виплати дітям-сиротам  отримала 14,3 млн. гривень субвенції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів