Львів патрулюватимуть вночі мобільні групи громади

21:21 19 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

А координаційними штабами охорони міста стануть його районні адміністрації.

Вони організовують патрулювання міста вночі спільно з громадськими організаціями, депутатським корпусом, міліціонерами, підприємствами та організаціями. Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк запевняє

«Цієї ночі за дотриманням громадського порядку в найбільшому спальному мікрорайоні міста слідкуватимуть мобільні групи, які складаються із активістів громадських організацій, працівників підприємств, міліонерів та депутатів міської ради.  Ми розділили район на сім квадратів, де патрулюватимуть мобільні групи. Окремо також виділили Восьму міську клінічна лікарню.

Загалом на нічну варту вийде близько 80 осіб, які будуть дислокуватись в комунальних підприємствах. Кожна група має 1-2 автомобілі. 

Окрім того, в самій районній адміністрації також чергуватимуть активісти. В приймальній організують штаб, куди кожен керівник мобільної групи буде щогодини доповідати про ситуацію на вулицях. О 21:30 год для громадського патруля проведуть інструктаж та роздадуть жовті жилети з написами «Охорона міста», щоб ситуація була контрольованою». 

Про це повідомляє сьогодні, 19 лютого, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів