Львів патрулюватимуть цієї ночі на 67 маршрутах, зокрема – на велосипедах

20:19 20 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Про це заявив у четвер його міський голова Андрій Садовий.

Як передає сьогодні, 20 лютого, прес-служба міської ради, він також повідомив:

«Після «ночі гніву» у Львові практично перестали існувати усі силові структури, тож свідомі мешканці міста разом із місцевим самоврядуванням взяли ситуацію у свої руки. Дякуючи львів’янам, ми зараз стабілізували ситуацію. Зі вчорашнього вечора ми взяли безпеку в місті під контроль місцевої влади.

У місті почали працювати муніципальні дружини. Вночі близько тисячі мешканців Львова вийшли на патрулювання разом із дільничними, які займають таку ж позицію.

За ніч ми не дали можливості зробити цілий ряд провокацій. Також прямо зараз будуть заступати на ніч патрулі – це близько 67 маршрутів по місту Львову. Вже більше міліцейських долучається – правда, вони без форми, але всі працюють в інтересах громади міста Львова і стають на захист громадян».

Прес-служба міської ради повідомляє також сьогодні, 20 лютого, що вночі вулиці міста охоронятиме ще й велосипедний патруль. Для всіх охочих велосипедистів офіційний збір провели сьогодні перед входом в Ратушу о 19:30. 

Для патрулювання велосипед обов’язково повинен мати активне світло – фару або блимавку. Також бажано додатково взяти ручний ліхтарик.

Детальний інструктаж із усіма деталями провели на місці збору. Виїзд по районах о 20:00. Телефон для довідок: 297-59-11. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів