Львів осипається. Зі львівської швейної фабрики в центрі міста знімають тиньк

11:18 27 червня 2024 р.

Фото до новини

Тиньк знімають з фасаду, який може впасти і загрожує пішоходам.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні у будинку на вул. Наливайка, 20 (на розі з вул. Городоцькою), спеціалізовані ремонтні служби із залученням автовежі знімають відшарування тиньку (штукатурки) з фасаду, які загрожують падінням. Пішоходів просять бути уважними і не заходити на територію біля будинку, де проводяться роботи. Територію довкола огородили сигнальною стрічкою.

«Сьогодні у будинку на вул. Наливайка, 20, який не є в управлінні комунальної управляючої компанії, там розташоване ТзДВ “Львівська швейна фабрика”, проводять роботи із знімання елементів тиньку з фасаду, які несуть загрозу для пішоходів, адже можуть відпасти.

Просимо пішоходів бути уважними і не заходити за сигнальну стрічку, якою огородили місце робіт», - повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Читайте також: У центрі Львова обвалилися шматок даху, тиньк і ринва

Нагадаємо, у центральній частині міста було обстежено фасади будинків щодо можливих відшарувань і падінь тиньку. Відтак управляючі компанії замовляють автовежу і знімають ці аварійні елементи. Зокрема нещодавно такі роботи проводили за адресами: вул. Шептицьких 1, 3, 11, вул. Шумлянських, 6, пл. Ринок, 30, вул. С. Бандери, 9, вул. Коперника, 47. Замовником робіт тут була управляюча компанія «ЛМКП «Айсберг».

Роботи проводять з дотриманням заходів безпеки: на вежі працює два робітники, зняті елементи тиньку відразу складають у сміттєві мішки, а територію довкола на час робіт обгороджують сигнальною стрічкою.

Аналогічні роботи також проводять приватні управляючі компанії, ОСББ та приватні структури.

Читайте також: У центрі Львова упав балкон разом з чоловіком (відео)

У львівській гімназії «Престиж» обвалилася штукатурка

Штукатурка з балкону у Львові травмувала людину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів