Літак МАУ зі 180 пасажирами розбився в Ірані

09:00 8 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Літак «Міжнародних авіаліній України» зі 180 пасажирами розбився в Тегерані.

Про це повідомили в середу, 8 січня, агенції новин «Укрінформ», де також розповіли, що «Boeing 737», який перевозив 180 пасажирів та екіпаж, зазнав аварії незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані рано в середу за місцевим часом». Остання інформація про місцезнаходження літака була отримана в районі міста Паранд поблизу Тегерана.

Літак належав компанії «Українські авіалінії» та прямував до Києва. Повітряне судно розбилося незабаром після зльоту. Попередньо причиною катастрофи  називають технічні неполадки.

Після падіння літак його охопив вогонь. Наразі на місці катастрофи працюють загони пожежників та рятувальників.

За попередньою інформацією, ніхто із пасажирів та членів екіпажу не вижив. Точна кількість людей на борту й те, скільки серед них було громадян України, уточнюється.

«Укрінформ» повідомив також із посиланням на йорданське видання «Al-Hadath», що «Boeing 737 «Міжнародних авіаліній України», на борту якого перебували, за різними даними, від 167 до 180 осіб, могли випадково збити ракетою під час обстрілу Іраном військових баз США в Іраку. В ніч катастрофи Іран завдавав ракетного удару по двох військових базах США в Іраку.

Як інформував «ЩЛ», 5 жовтня 2015 на Львівщині загинули внаслідок падіння літака пілот і пасажир.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів