Ліки можна буде придбати у поштових операторів

18:33 24 березня 2020 р.

Фото до новини

23 березня український уряд дозволив українським поштовим операторам доставляти лікарські засоби. Але не всі. Сервіс пошуку і доставки ліків Liki24.com"

23 березня Кабінет міністрів ухвалив відповідну постанову та вніс зміни до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, гуртової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Ця поштова послуга не стосується наркотичних засобів, психотропних речовин, сильнодійних і отруйних лікарських засобів, виготовлення і зберігання яких в Україні заборонено. 

«Нова пошта» доставлятиме ліки по всій території України у відділення «Нової пошти», поштомати або кур’єрами. Поки що "Нова пошта" працює разом з одним партнером – інтернет-порталом "Сервіс пошуку і доставки ліків Liki24.com". Надалі тут мають намір залучати також інших партнерів, що продають ліки.

"Укрпошта" поки що  веде перемовини з виробниками та постачальниками лікарських засобів, щоб якнайшвидше узгодити механізм доставки доступних та вкрай необхідних ліків.

"Щоденний Львів" повідомляв, що Львівська ОДА почала передавати 159 одиниць службового автотранспорту амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості Львівської області.

Лікарі з Ізраїлю будуть консультувати медиків Львова щодо заходів, які важливо вживати у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів