Левову частку військових демобілізують у вересні, – Генштаб

11:55 13 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wartime.org.ua

У прес-службі Генерального штабу Збройних Сил України повідомили в понеділок: «Демобілізація військовослужбовців, які були призвані в ході третьої черги мобілізації, буде проведена у липні-вересні 2015 року».

У прес-службі Генерального штабу Збройних Сил України повідомили повідомили сьогодні, 13 липня:

«Накази та директиви начальника Генерального штабу Збройних Сил України не можуть суперечити чинному законодавству, зокрема Указу Президента №328/2015 (http://www.president.gov.ua/documents/3282015-19133), яким визначений порядок та терміни демобілізації. Демобілізація військовослужбовців, які були призвані в ході третьої черги мобілізації, буде проведена у липні-вересні 2015 року. Нині у розпалі заходи 6-ї черги мобілізації, під час яких триває підготовка військовозобов’язаних.

Для підвищення вишколу та досягнення максимальної готовності особового складу до участі в антитерористичній операції термін навчання збільшено у середньому на 10 діб. Тому левову частку військовиків буде демобілізовано у вересні 2015 року, що цілком відповідає визначеним Указом Президента часовим рамкам.

Про це повідомили сьогодні, 13 липня, на сторінці прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ» на сторінці «Високомобільні десантні війська України» в інтернет-мережі «ВКонтакте» повідомили 8 липня: «Хлопцям з 80-ї високомобільної десантної бригади (зі Львова. – «ЩЛ»), які вже рік знаходяться в зоні АТО на передовій, які пройшли і Щастя і Золоте, 32-й блокпост на Бахмутській трасі, Старобешеве і Станицю Луганську з Мар’їнкою, тобто всі гарячі точки, і яким напередодні повідомили, що сьогодні, 8 липня 2015 року, у них мала бути планова демобілізація, через некомпетентність чиновників у міністерстві оборони продовжили службу аж до кінця вересня місяця поточного року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів