Бійцям львівської 80-ї бригади продовжили відрядження в зону бойових дій до кінця вересня, – vk

00:05 9 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

У соціальній інтернет-мережі повідомили в середу: «Міноборони згадало, що у них немає ким замінити десантників і заборонили відправляти додому...».

«Хлопцям з 80-ї високомобільної десантної бригади (зі Львова. – «ЩЛ»), які вже рік знаходяться в зоні АТО на передовій, які пройшли і Щастя і Золоте, 32-й блокпост на Бахмутській трасі, Старобешеве і Станицю Луганську з Мар’їнкою, тобто всі гарячі точки, і яким напередодні повідомили, що сьогодні, 8 липня 2015 року, у них мала бути планова демобілізація, через некомпетентність чиновників у міністерстві оборони продовжили службу аж до кінця вересня місяця поточного року. Нагадаю, що першу партію 80-ї бригади відправили 1 липня, а 8 липня, тобто сьогодні, Міноборони згадало, що у них немає ким замінити десантників і заборонили відправляти додому другу партію військових», – повідомили в середу, 8 липня, на сторінці «Високомобільні десантні війська України» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також обурюються:

«Як так???!!! Коли ще з березня місяця повинні були набрати під час мобілізації людей і до сьогоднішнього дня навчити усьому, вони під час демобілізації згадали що немає заміни нинішнім солдатам на передовій? І ще одне не сходиться…

Другу партію не відпускають додому, бо немає ким їх замінити, а першу партію, яка уже у Львові, не повертають на передову... Де логіка?

Будь ласка, допоможіть встановити справедливість, адже якщо дана ситуація набуде розголосу, то хлопці, надіюсь, зможуть потрапити додому на заслужену демобілізацію!!! Дякую».

Про це повідомили в середу, 8 липня, на сторінці «Високомобільні десантні війська України» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів