«Лев» влаштує у Львові акційну стерилізацію домашніх котів

11:05 29 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

1-15 грудня в Першій комунальній ветеринарній клініці на базі ЛКП «Лев» проведуть акційну стерилізацію домашніх котів та кішок.

Про це повідомили в п’ятницю, 29 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що вартість стерилізації кішки – 400 гривень, вартість кастрації кота – 240 гривень. Згідно з європейськими протоколами, у процедурі стерилізації застосовуватиметься безпечна мультимодальна анестезія. Як наголошують ветеринари, стерилізація або кастрація домашніх улюбленців має чимало переваг як для тварини, так і для господаря.

Зокрема, стерилізація є профілактикою хронічних захворювань у котів та кішок, лікування яких складне та дороговартісне (печінкова недостатність, хронічні печінкові патології, інтоксикація при ендометритах тощо). стерилізація усуває можливість утворення пухлин матки та яєчників, раку молочних залоз, особливо якщо тварина буде простерилізована до настання статевої зрілості.

Стерилізація зменшує ризик захворювання на рак передміхурової залози та зменшує ризик виникнення простати у котів. Стерилізація позитивно впливає на характер домашнього улюбленця, знижує рівень агресії, тварина не намагається утекти, стає більш слухняною.

Стерилізовані коти не мітять територію. Стерилізація допомагає усунути проблеми, які виникають в період статевої активності тварин (стурбованість, голосні звуки і тощо). Операція зі стерилізації обійдеться вам значно дешевше, аніж лікування хвороб, які виникають у котів та кішок у наслідок гормональних порушень, особливо у старшому віці, а також догляд та утримання вагітної тварини та її потомства.

Для попереднього запису та уточнення деталей візиту необхідно телефонувати за номером телефону 068-535-4545. Після прослуховування автовідповідача, натиснути 2.

Як інформував «ЩЛ», ветеринари міжнародного фонду допомагатимуть вакцинувати котів у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів