Хільда не дасть вивезти сигарети в Польщу

16:54 9 травня 2021 р.

Фото до новини

У пункті пропуску для автомобільного сполучення Шегині-Медика на українсько-польському кордоні працює непвідкупний службовий собака‍ кінологічної команди митниці.

Про це повідомила Галицька митниця Держмитслужби, пише Dailylviv. Сьогодні,09.05.2021, у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині-Медика» працівники Галицької митниці Держмитслужби  спільно з прикордонниками виявили факт незаконного переміщення тютюнових виробів. Водій вантажного автомобіля згідно з товаросупровідними документами перевозив до Республіки Польщі кабельні мережі. Під час огляду  вантажівки, на причепі виявили  коробоки із задекларованим вантажем,  а от у розпірних планках кузова причепу містились приховані від митного контролю понад 1500 пачок сигарет. Виявити знахідку допоміг службовий собака‍ кінологічної команди митниці лабрадор на кличку Хільда. 

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Сигарети  вилучено. Справу скерують до суду.

Зі Львова до Варшави перевозили тисячі штук тварин, які охороняє Вашингтонська конвенція

Черги зі заробітчан на кордоні з Польщею: скільки треба чекати

У Польщі знову працюють торгові центри

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів