«Київстар» повідомив, коли відновлять мобільний інтернет

14:50 14 грудня 2023 р.

Фото до новини

Оператор мобільного зв’язку "Київстар" завершив підключення голосового сервісу та майже повністю відновив домашній інтернет.

Про це пише DailyLviv.com з посиланням на компанію "Київстар".

Голосовий сервіс підключений. Проте, його доступність і якість залежить від багатьох факторів. Зараз ми працюємо, щоб всі мали зв’язок. І це потребує деякого часу", – зазначили в компанії.

Повідомляється, що мережа "Домашнього Інтернету" відновлена на 93%.

У разі, якщо SIM-картка не реєструється в мережі, рекомендується перезавантажити телефон, увімкнути та вимкнути "авіарежим".

Читайте також: Відповідальність за атаку на «Київстар» взяло на себе російське гакерське угрупування «Солнцепьок»

Як зауважили в компанії, у деяких населених пунктах зі зв'язком все ще виникають короткочасні труднощі, але фахівці працюють над їх усуненням.

"Відновлення після масштабної хакерської атаки – це складний процес. Але ми продовжуємо співпрацю з СБУ та іншими органами державної влади для з'ясування всіх деталей", – додали у Київстарі.

У компанії наголосили, що підготують компенсації для абонентів, які не мали зв’язку, щойно мережа стабільно запрацює.

Нагадаємо, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв'язку Kyivstar. Відсутній мобільний зв'язок та інтернет. Також неможливо увійти у мобільний застосунок. Сайт компанії не працює.

Компанія "Київстар" заявила, що на неї здійснено потужну гакерську атаку. Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на одного із національних операторів мобільного зв’язку "Київстар".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів