Київ до кінця серпня заборонив в’їзд і виїзд на територію Криму

13:19 8 серпня 2020 р.

Фото до новини

Уряд України ухвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та м. Севастополя і виїзду з неї

Уряд України ухвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та м.Севастополя і виїзду з неї. Про це, пише DailyLviv, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов за підсумками позачергового засідання уряду 8 серпня.

Президент України Володимир Зеленський раніше цього дня дав доручення прем’єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади усім необхідним обладнанням, враховуючи стрімке зростання кількості випадків захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19.

Також Кабмін має переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, вказав президент.

України немає в оновленому списку країн, яким дозволять в'їзд до ЄС в умовах пандемії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів