Китайська іграшка обпалила 50% шкіри хлопчику зі Львівщини

22:14 20 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Мати п’ятирічного Дмитрика сама виховує чотирьох дітей – її чоловік трагічно загинув торік.

Четверту добу в реанімації міської лікарні Львова лежить п’ятирічний Дмитро Струк зі села Дернів Кам'янка-Бузького району. Він обпалив 50% шкіри, намагаючись відремонтувати пластиковий іграшковий автомобіль.

Мати цього хлопчика, 27-річна Світлана Струк, сама виховує чотирьох дітей – її чоловік трагічно загинув торік. 16 грудня вона відвела до школи двох старших, дев'ятирічну доньку та семирічного сина. Молодші, трирічний Максим і п'ятирічний Дмитро, залишилися з бабою.

«Наша школа неподалік, – згадує Світлана Струк. – Я щоранку дітей воджу, менших на маму лишаю. Того ранку вона вийшла у справах. Максим спав, Діма грався машинками. В однієї відпало колесо. Він поліз до газової плитки, хотів його нагріти і приплавити. Тільки підставив – китайська машинка загорілася. Обпекла руки, вогонь перекинувся на кофту. Коли я повернулася, малий кричав, лежав на ліжку й обливався водою».

Хлопчика забрали до районної лікарні. Наступного дня перевели до опікового центру Львівської міської лікарні №8. Зараз його стан тяжкий: обпечені шия, тулуб, руки й ноги.

«Збираємо їм гроші по селу, – каже секретар Дернівської сільської ради Віталій Шульган. – У церкві оголосимо про збір. Може, з району трохи дадуть».

Про це повідомляє сьогодні, 20 грудня, «Газета по-українськи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів