Квіти і лампадки на місці трагедії у Стрийському парку. Територія обгороджена стрічками, там залишилися речі загиблих

01:09 4 серпня 2021 р.

Фото до новини

Львів’яни продовжують нести квіти і лампадки до місця трагедії у Стрийському парку, де під час буревію загинула молода пара.

Про це під час включення в ефірі проєкту “Народне толк-шоу” на телеканалі NTA розповіла кореспондентка Мирослава Гаврих, пише Dailylviv.

Журналістка зазначила, що територія у Стрийському парку, де сталася трагедія, досі обгороджена попереджувальними стрічками, там залишився одяг та речі загиблих.

“Львів’яни і досі продовжують нести сюди квіти і лампадки. Приходять вшановувати пам’ять. Бачимо також портрет загиблого хлопця. Біля нього поклали берет, який носять артилеристи, адже він був студентом Академії Сухопутних військ і навчався на артилериста. Також залишилися квіти, які юнак подарував дівчині. Вони зів’яли, але львів’яни приносять нові”, – сказала кореспондентка.

Разом з тим вона додала, що територію, де сталася трагедія, поки що не прибрали, там досі розкидані зламані дерева, пошкоджені ліхтарі та лавочки.

“Також ми помітили, що багато зламаних гілок досі звисають з дерев. Вони у будь-яку хвилину можуть впасти. А це недалеко від дороги і цих попереджувальних стрічок. Тому це досі небезпечно”, – підкреслила Мирослава Гаврих.

Нагадаємо, у Львові під час негоди у Стрийському парку трагічно загинув курсант військової академії та молода дівчина. Їх смертельно тоавмувала гілка, що впала з дерева.

Пара, яка загинула в Стрийському парку, переписувалися в інтернеті лише два тижні, і тоді він пішов з нею гуляти

Загибель пари у Стрийському парку: рятувальники опублікували відео з місця трагедії (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів