Квазікільце на вул Шевченка відкриють завтра зранку. Уночі домальовують розмітку

22:28 12 серпня 2020 р.

Фото до новини

Квазікільце на вул. Шевченка для проїзду транспорту відкриють вже завтра зранку. Вночі підрядник ще проводитиме роботи з нанесення дорожньої розмітки. Світлофори будуть облаштовані у серпні-вересні.

Про це повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, інформує пресслужба ЛМР. Про це пише DailyLviv.

«Основна частина розмітки нанесена, підрядник ще буде працювати вночі, тому завтра орієнтовно о 7 год ранку буде відкрито для проїзду квазікільце на вул. Шевченка. Рух буде організовано по колу і тільки автобуси будуть мати додаткові можливості для прискорення.

Загалом вся розмітка буде наноситись до кінця тижня. Світлофори підрядник планує облаштувати до кінця серпня — середини вересня. Озеленення буде проведено в жовтні-листопаді.

Також з п`ятниці будуть зміни в русі громадського транспорту. Відтак, буде відновлено маршрут № 11, також буде відновлено автобус № 6А, який буде курсувати з Рясне через вул. Левандівську та Городоцьку до Галицького базару, а маршрут № 49 тимчасово призупинить курсування, у зв`язку з дублюванням маршруту № 6А. 47А маршрут буде курсувати без змін.

Трамвайний рух буде відновлено після повного завершення реконструкції вул. Шевченка.

Нагадаємо, що вже стартувала друга частина реконструкції вулиці - від церкви Анни до вул Ярослава Мудрого", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів