Куди саме по Львівщині цілилися «шахеди» у ніч на 9 квітня

13:45 9 квітня 2024 р.

Фото до новини

У ніч на 9 квітня РФ атакувала обʼєкти енергетичної інфраструктури у Полтавській та Львівській областях, на Харківщині застосовуються обмеження споживання електроенергії.

Про це повідомило Міненерго, пише DailyLviv.com.

На території підстанції у Полтавській області виникло загоряння, рятувальники загасили його, постраждалих немає. Але є пошкодження обладнання.

На підстанції на Львівщині зафіксовано займання обладнання. Постраждалих немає. Триває огляд і уточнення наслідків нічних атак.

Читайте також:  Уламки шахедів пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині - Козицький

Через технічні порушення на високовольтній підстанції на Львівщині сталося знеструмлення залізниці (порушень руху потягів не було) та промисловості. При цьому знизили генерацію обʼєкти СЕС. Протягом години електропостачання відновлено всім споживачам.

Крім того, через бойові дії на Дніпропетровщині одночасно відключились дві високовольтні повітряні лінії, при цьому знеструмився промисловий обʼєкт. Наразі усіх споживачів заживлено.

На Миколаївщині через пошкодження обладнання відключилась високовольтна підстанція, були знеструмленими побутові споживачі.

Нагадаємо, повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 02:52, вона тривала майже три години. 

За даними Повітряних Сил, загалом у ніч на 9 квітня російські окупанти випустили по сімох областях 20 «Шахедів», усіх їх вдалося збити.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів