Козицький показав, як чистять Східницький перевал від снігу (відео)

11:26 18 листопада 2023 р.

Фото до новини

У Львівську область поступово приходить справжня зима.


Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

"Східницький перевал. Зараз. Працює снігоочисна техніка. 

У Львівську область поступово приходить справжня зима. Напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки", - зазначив Козицький. 

За його словами, цієї ночі та вранці дороги місцевого значення очищали 12 одиниць техніки, застосували 72 тонни піщано-соляної суміші. На дорогах державного значення залучили 24 одиниці техніки, застосували 96 тонн суміші.

Читайте також: У Львові очікують сніг і мороз у суботу. Магістральні дороги посиплють реагентами, а підйоми - піскосумішшю

"Від сьогодні підрядні організації, які відповідають за стан та експлуатацію доріг місцевого значення у Львівській області, ведуть посилений моніторинг ситуації на аварійно небезпечних ділянках і зобовʼязані миттєво реагувати за потреби. Відповідне доручення департамент дорожнього господарства Львівської ОВА скерував їм учора. 

За належне утримання доріг місцевого значення відповідає департамент дорожнього господарства Львівської ОВА. Доріг державного значення – Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Якщо у вашому населеному пункті дороги розчистили погано, звертайтесь на Гарячу лінію Львівської області: 112", - наголосив Козицький.

Нагадаємо, в Україну йде сильне похолодання зі штормовими вітрами. Також очікується висока ймовірність снігу в багатьох областях.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів