Козицький відреагував на травмування учнів в укритті Львова

21:49 17 вересня 2024 р.

Фото до новини

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 12:01 по 12:58 17 вересня, в укритті Львівського професійного коледжу моделювання і ресторанної справи постраждали четверо учениць.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

"Укриття мають бути місцями максимальної безпеки для усіх, хто в них перебуває. А не місцями травматизації. 

Дав доручення департаменту освіти і науки ЛОДА спільно з працівниками ДСНС у Львівській області провести бесіди зі всіма, хто відповідає за безпеку у закладах освіти області, аби таких ситуацій, як трапилася сьогодні, більше не повторилося", - заявив Козицький.

Він нагадав, що під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 12:01 по 12:58 17 вересня, в укритті Львівського професійного коледжу моделювання і ресторанної справи впав та розгерметизувався вогнегасник

Читайте також: 50 шкіл на Львівщині не можуть розпочати очне навчання через відсутність укриттівЗа словами очільника області, керівниця закладу видала наказ щодо інциденту, поінформувала ДСНС і поліцію згідно з протоколом. У навчальному закладі проведуть службове розслідування. 

"Але постраждали четверо учениць. Їх госпіталізували. Трьох вже відпустили додому, одна – на вимогу батьків перебуває у лікарні під спостереженням медиків. Швидкого одужання дітям", - зазначив Козицький.

"Що стосується раптової повітряної тривоги, головне, що треба знати жителям області: ситуація була під контролем у ПвК «Захід». Загроза не підтвердилася", - додав очільник області.

Читайте також: Не укриття, а могила: мешканці Львова не хочуть ховатися у підвалі від ракет

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів