«Королівська» бригада відкриває у Львові рекрутинговий центр

11:10 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

24 окрема механізована бригада імені короля Данила, що дислокується на Львівщині, у понеділок, 8 квітня, відкриє свій рекрутинговий центр у Львові.

Центр запрацює за сприяння Львівської міської ради. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«24 ОМБр імені короля Данила запрошує приєднатись до професійної команди всіх, хто бажає звільняти територію нашої держави від окупантів!», - зазначають у бригаді.

Читайте також: Третя окрема штурмова бригада відкрила рекрутинговий центр у Львові

Зауважимо, 24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України, і її військові пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року.

У 2014 році бригада звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Читайте також: Міністр оборони Швеції завітав у львівський центр рекрутингу української армії

Адресу рекрутингового центру буде оприлюднено згодом.

Нагадаємо, у Львові вже працює перший в Україні центр рекрутингу української армії, а також рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів