Контролери «Львівелектротранс» носять металеві жетони

15:00 24 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Контролери пасажирського електротранспорту у Львові мають відсьогодні замість жетона-картки металеві жетони з особистим номером.

Про це повідомили в понеділок, 24 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Львівелектротранс» закупив нові жетони та роздав контролерам, які перевіряють квитки у трамваях та тролейбусах у Львові. Бо, відповідно до «Правил користування електротранспортом у Львові», контролер «Львівелектротранс» повинен мати посвідчення, жетон контролера і штрафні квитанції встановленого зразка та на вимогу пасажира пред’являти його й посвідчення пасажирам.

Додатково контролер може користуватися нагрудною камерою та іншими технічними засобами. Зокрема – під час виникнення конфліктних ситуацій.

Раніше контролер пред’являв картку-жетон паперового зразка. Відсьогодні ж дійсними є лише металеві жетони, на яких зазначено посаду, логотип підприємства та порядковий номер.

Наразі працівники ЛКП «Львівелектротранс» можуть пред’являти окремо жетон та посвідчення. Згодом вони матимуть більш зручний варіант – чохол-портмоне для жетона та посвідчення.

Контролери у міському електротранспорті Львова можуть здійснювати вибіркову перевірку. Наприклад – лише на задньому майданчику трамвая або ж підходячи до кожного другого чи третього пасажира.

Як інформував «ЩЛ», у Львові контролера можна буде впізнати за металевим жетоном.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів