Конкурс на директора ЛКП Лев: скільки кандидатів потрапили до другого етапу відбору

15:23 31 серпня 2023 р.

Фото до новини

До управління персоналом Львівської міськради надійшло 8 заявок на вакансію директора Львівського комунального підприємства «Лев».

Усіх учасники мали змогу представити комісії своє бачення розвитку підприємства. За підсумками першого етапу конкурсу вибрали двох кандидатів, які пройшли до наступного етапу відбору.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Одна з восьми кандидатів відмовилась від участі, тому конкурсна комісія, до складу якої входять, зокрема, представники зоозахисту, заслухала напередодні 7 презентацій. У кожного кандидата було по 10 хвилин на презентацію та ще 20 на запитання-відповіді.

«Не всі 8 кандидатів відповідали вимогам, які були заявлені. Дивом було для мене те, що не всі кандидати мають вищу освіту. Це стало серйозною перешкодою і ми навіть були змушені відмовити нашій фаворитці. За підсумками цього етапу всі члени експертної ради одноголосно вибрали б одну кандидатку, яка зробила дуже хорошу презентацію і проявила всі компетенції, які ми очікували, але, на жаль, у неї немає диплома про вищу освіту, а за законом - очільником підприємства повинен бути керівник з дипломом магістра.

Але ми розуміємо, що зараз потрібно просто рятувати ЛКП «Лев», потрібно обрати ту людину, яка зараз буде утримувати життєдіяльність підприємства і не дасть скотитися йому в серйозні кризові ситуації. Тому ми вирішили, що ми проведемо другий тур. Два відібрані кандидати отримають завдання, які стосуватимуться вміння планувати бюджет, управлінських якостей та комунікації», – розповіла Лілія Савич, керівниця управління персоналом Львівської міськради.

Дату другого етапу відбору повідомлять наступного тижня.

ЛКП Лев перетворилося на гицлярню, поліція провела процесуальні дії, - зоозахисниця (відео)

Евтаназія собак, директорку відсторонили: в ЛКП Лев проведуть службове розслідування

ЛКП Лев знову видає сертифікати для виїзду з тваринами за кордон. Ціна

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів