Комплексні послуги: для іноземців, із впорядкування фасадів, вивісок і реклами,- нове від ЦНАП

10:53 20 квітня 2021 р.

Фото до новини

У мерії Львова продовжать розвивати комплексні адміністративні послуги, які можна отримати у ЦНАП та офісах Львівської міської територіальної громади.

Про це розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, пише Dailylviv

«Хочемо, щоб людина могла замовляти послуги, орієнтуючись на життєву ситуацію. Прикладом є послуга «Є-малятко», яка об’єднала декілька видів послуг і впроваджена на державному рівні. Тому хочемо продовжувати цю практику і створювати такі комплексні послуги, щоб людина за один візит її отримала – тобто в одній послузі ми об’єднуємо декілька суб’єктів надання цієї послуги.

До прикладу, це комплексна послуга для іноземців; послуга із впорядкування фасадів; питання вивісок і реклами. Тобто ці послуги вже практичного готові і будемо їх апробовувати. Щодо інших – будемо бачити, тим паче, що ми виходимо за межі Львова, тому подивимося, що саме потрібно найперше для нових громад», - повідомила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Нагадаємо, раніше у ЦНАП Львова запровадили такі комплексні послуги, як «Новонароджений малюк», «Зміна прізвища», «У зв’язку зі смертю», «ІD-паспорт + код платника» та інші. Загалом Центри надання адміністративних послуг Львова надають понад 300 видів послуг.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів