Компанія, яку пов'язують із Колесніковим, заборгувала львів’янам за Євро-2012

17:53 17 вересня 2013 р.

Фото до новини

Але пікетувати Кабмін ошукані підприємці поки не збираються

Фінансово-промислова група «Альтком», яка була генпідрядником будівельних робіт під час підготовки до Євро-2012 і котру пов'язують зі членом парламентської фракції «Партія регіонів» Борисом Колесніковим, досі не заплатила підприємцям Львівської та Івано-Франківської областей за будівництво львівського аеропорту 4,8 мільйона гривень. Про це, за інформацією «Незалежного Бюро Новин», повідомив на прес-конференції керівник ПП «Прикарпатбудтранс» Іван Бондар.

Зокрема він скаржиться: «Загальна заборгованість за нашими восьми підприємствами – 4,8 мільйона гривень. Куди ми тільки не звертаємося, ніхто не хоче з нами розмовляти». Запевняє також, що відправили вісім листів-вимог до компанії «Альтком», щоб повернула борг, «але на жоден лист відповіді так і не отримали».

Тому підприємства, які будували Львівський аеропорт, – уже на межі банкрутства. Але пікетувати Кабмін і блокувати львівський аеропорт ошукані підприємці, зі слів Івана Бондара, поки не збираються. Та оскільки досі така стриманість не посприяла їм у поверненні їхніх коштів, то вони ризикують так і не отримати їх...

Довідка «Незалежного Бюро Новин»:

ФПГ «Альтком» об'єднує низку підприємств, що займаються видобутком, виготовленням і переробкою будівельної сировини і матеріалів, а також виконує роботи з проектування, промислового і цивільного будівництва і будівництва автодоріг будь-якої категорії.
Під час підготовки до Євро-2012 група неодноразово вигравала тендери на будівництво і реконструкцію доріг, а також злітно-посадкових смуг.
Українські ЗМІ пов'язують цю групу з колишнім віце-прем'єром – міністром інфраструктури, а нині народним депутатом від Партії регіонів Борисом Колесніковим. Втім, «Альтком» офіційно спростував будь-який зв'язок з паном Колесніковим, уточнюючи, що засновниками та власниками компаній групи є Олександр Тисленко та Сергій Павлічев.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів