«Еко-Дім» презентував проекти забудов передмість Львова

18:00 29 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На ділянках, розташованих на землях Лисиничівської сільської ради на стику зі землями Львова в районі вулиці Тракт Глинянський, планується будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили в четвер: «28 березня заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак та т.в.о директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Оксана Ткачук взяли участь у презентації для громадськості холдинговою компанією «Еко-Дім» проектів забудови територій у селах Лисиничі та Горішній Пустомитівського району, об'єднаних назвою «Передмістя — територія комфортного проживання».

В облдержадміністрації також розповіли: «На ділянках, розташованих на землях Лисиничівської сільської ради на стику зв землями Львова в районі вулиці Тракт Глинянський планується будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями. На території проектування і в околицях відсутні промислові, складські та чи комунальні об’єкти, які могли би мати негативний вплив на загальний екологічний стан навколишнього середовища».

На двох ділянках запроектовані групи багатоквартирних житлових будинків, які розташовані по периметру ділянок із виділенням в центрі, у внутрішньоквартальному просторі – дитячих фізкультурно-ігрових, відпочинкових майданчиків та стоянок для легкових автомобілів мешканців цього кварталу. Поверховість житлових будинків – чотири, вісім, дев’ять і десять поверхів.

Передбачено також будівництво комплексу споруд для обслуговування автотранспорту: багатоповерхового наземного відкритого паркінгу на 600 машиномісць, автомийки, станції обслуговування автомобілів та адміністративно-побутового корпусу. Розміщення будинків, споруд, прибудинкових майданчиків та автостоянок виконане у відповідності до діючих норм та правил, в тому числі щодо забезпечення інсоляції , протипожежних та санітарних вимог».

У Львівській ОДА також запевнили: «Прибудинкові майданчики обладнуються устаткуванням, призначеними для відпочинку та розвитку дітей, відпочинку та занять фізкультурою для дорослих, а також для господарських потреб мешканців. Вільні від забудови і заміщення ділянки передбачено озеленити шляхом посіву газонів і квітників та висадки дерев і кущів. Тротуари, проїзди і під’їзди запроектовано замостити бруківкою.

В облдержадміністрації розповіли: «У цьому проекті реалізовано тенденції, які спостерігались протягом останніх років на ринку новобудов – квартири класу економ. Тобто мешканців нового житла цікавлять такі критерії як комфортабельність, інфраструктура та ціна. Завдяки прогресивній концепції даний житловий комплекс максимально відповідатиме цим критеріям.

У забудові в селі Горішньому буде реалізовано новий підхід до ідеї житлового кварталу, віддаленого від центру міста. Це буде житловий комплекс європейського зразка, створений для комфортного проживання – малоповерхова впорядкована забудова, максимально продуманий та комфортний спільний відпочинковий та ігровий простір простір, витіснення транспорту за межі міжбудинкових територій, відкритість архітектур".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів