Комбат «Львова» Ігор Вольський – живий, його й Дмитра Загарію вже евакуювали до Артемівська (відео)

22:12 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ЕРА

Активіст «Народної самооборони Львівщини» Роман Баховський і головний радактор газети «Ратуша» спростували інформацію про загибель командира батальйону «Львів».


Відео: «Телеканал новин «24»

Активіст «Народної самооборони Львівщини» Роман Баховський повідомилв сьогодні, 10 лютого, що, за його інформацією, командир батальйону «Львів» Ігор Вольський і головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія – живі. Проце  інформують у вівторок в повідомленні «Громадського телебачення», в якому дослівно сказано таке:

«При спробі прориву у Дебальцеве на фугасі підірвався автомобіль, в якому був начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія. Цю інформацію Громадському підтвердив член «Народної самооборони Львівщини» Роман Баховський. За його інформацією, Загорія живий, так само, як і командир батальйону «Львів» Ігор Вольський, який їхав з ним. Наразі відбувається евакуація їх з місця підриву»

Натомість на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» Роман Баховський написав: «Дякувати Богу, спецурі НацГвардії та бату «Львів». Дмитро Загарія та Ігор Вольський живі, зараз евакуйовуються»

Своєю чергою, головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв повідомив сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«ЛЮДИ! БОГ Є! ЗАГАРІЯ ДМИТРО ДМИТРОВИЧ ЖИВИЙ! Всім смертям на зло – ЖИВИЙ! Його визволили з машини, яка підірвалась на фугасі і везуть в госпіталь!!! Більш того, за попередньою інформацією, після вибуху вижив і командир спецбатальйону «Львів»! Він поранений і, молімося за нього в надії, що все буде добре!  Дякую усім, хто молився спасіння Дмитровича, усім депутатам ВР, яких я підняв і які піднялись самі, прошу вибачення у всіх міліціонерів, яких я обматюкав.

По втратах від цієї диверсії. Сєпари знищили два автомобілі і вбили місцевого співробітника внутрішньої безпеки, поранений і контужений Загарія, поранений командир бату «Львів» і солдат-вевешник. Особлива вдяка і низький уклін місцевому спецзагону, який витягнув наших хлопців з того світу!!!

Вони вже в Артемівську!!! Ігор Вольський теж житиме і у них все буде добре!»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів