Колективу Львівської прокуратури представили її нового керівника – Миколу Гошовського (відео)

12:23 16 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західна інформаційна корпорація

Заступник очільника ГПУ Олег Бачун відрекомендував його в середу таким чином: «Це ваш краянин, побратим, людина, яка дуже добре знає Львівщину».


Агенція «Гал-інфо» розповідає сьогодні, 16 липня, в повідомленні «У Львові представили нового прокурора Львівщини Миколу Гошовського»:

«Сьогодні, 16 липня, у Львові заступник генпрокурора Олег Бачун представив нового прокурора Львівщини Миколу Гошовського. На представленні був присутній особовий склад прокуратури, керівництво області та начальник міліції Львівщини. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Заступник генпрокурора розпочав представлення з хвилини мовчання за загиблими героями Небесної Сотні та за загиблими у війні на сході військовослужбовцями, які полягли у боротьбі «з російськими бандитами». За його словами, генпрокурор Віталій Ярема довго вирішував, хто буде прокурором Львівщини. За його словами, Миколу Гошовського призначили через його високий професіоналізм строком на п’ять років, згідно з наказом про призначення Миколи Гошовського прокурором Львівської області від 14 липня 2014.

«Генпрокурор вважає, що потрібно припинити постійні ротації, адже це не ефективно і особи на такі посади мають бути призначені на тривалий термін», – наголосив заступник генпрокурора.

Він додав: «Ситуація в країні зараз не проста. Ми нікуди не подінемось від нашого сусіда, який веде проти нас війну, але потрібно стежити за правопорядком і правосуддям. У нас є шанс почати із самих себе і забезпечити безпеку для громадян».

За його словами, головним пріоритетом в оновленій прокуратурі має бути боротьба з корупцією, у тому числі у лавах правоохоронних органів. Після офіційного представлення Микола Гошовський заявив, що ментально близький до Львівщини і буде робити все для того, щоб підняти престиж прокуратури та побороти корупцію на Львівщині».

Натомість Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 16 липня, в повідомленні «Гошовського призначено прокурором Львівщини на п’ять років»:

«Колективу прокуратури Львівської області представили нового обласного прокурора Миколу Гошовського. Представив нового очільника прокуратури Львівщини заступник Генпрокурора Олег Бачун, – про це 16 липня повідомив кореспондент IA ZIK.

Олег Бачун зазначив, що Генпрокурор Віталій Ярема довго вирішував, кого призначити прокурором Львівщини і вибір впав на галичанина Миколу Гошовського, який закінчив ЛНУ ім.Івана Франка, очолював прокуратури трьох областей – Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької, керував одним із головних управлінь в ГПУ. Представляючи прокурора Львівщини, О.Бачун напівжартома зазначив: «Це ще треба розібратися – вітати Миколу Гошовського з цим призначенням чи висловлювати співчуття».

«Це ваш краянин, побратим, людина, яка дуже добре знає Львівщину», – відрекомендував Гошовського заступник Генпрокурора. Він також повідомив, що Гошовського призначено прокурором Львівщини строком на п’ять років.

«Позиція Генпрокурора – призначати особу на посаду на тривалий термін і покінчити з пертурбацією кадрів, яка мала місце в органах прокуратури», – пояснив Бачун.

Cвоєю чергою, Микола Гошовський зауважив, що призначення прокурором Львівщини було для нього несподіванкою. «Ще тиждень тому я і не думав про повернення на Галичину, а спокійно працював собі в ГПУ», – зазначив він.

Гошовський повідомив, що перед ним поставлено завдання – відновити престиж органів прокуратури та посилити боротьбу з корупцією на Львівщині. Заступник Генпрокурора також подякував Володимирові Гуралю за роботу на посаді прокурора Львівщини.

«Володимир Гураль вніс свою вагому лепту, щоб у нелегкий час залишити надійний плацдарм для нового прокурора», – зазначив О.Бачун.

Нагадаємо, прокурором Львівської області призначено Миколу Гошовського.Володимира Гураля перевели на посаду першого заступника прокурора Львівщини».

Своєю чергою, в повідомленні «Гошовський порадив прокурорам забути про друзів у політиці та в бізнесі» Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 16 липня:

«Новопризначений прокурор Львівської області Микола Гошовський заявив про намір посилити боротьбу з корупцією в прокуратурі та в інших правоохоронних та державних органах на Львівщині. Таке завдання перед ним поставив Генпрокурор Віталій Ярема.

Про це М. Гошовський повідомив 16 липня під час представлення на посаді прокурора Львівщини, – передає кореспондент IA ZIK. «При мені не буде корупційних дій. Я грошей за посади не беру. Не буде кришувань та впливу на бізнес. Якщо будуть докази, що хтось цим займається – ця людина в прокуратурі не працюватиме», – заявив Гошовський.

Він також закликав присутніх на представлення прокурорів забути, що в них є друзі у політиці та в бізнесі. «Потрібно бути рівновіддаленим від політики та бізнесу. Я це все життя робив», – запевнив новопризначений обласний прокурор.

Він також висловив сподівання, що спільно з іншими правоохоронними органами Львівщини буде вирішено питання корумпованості у державних структурах та відомствах.

Як повідомлялося, колективу прокуратури Львівської області представили нового обласного прокурора Миколу Гошовського. Представив нового очільника прокуратури Львівщини заступник Генпрокурора Олег Бачун».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів