Кафе-бар на Львівщині намагалися врятувати 39 пожежників (відео)

11:45 24 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Попередня ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей і димарів.

«23 січня об 11.16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Новій у селі Новий Милятин у Буському районі», – повідомили сьогодні, 24 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео й фото з місця події та розповіли подробиці:

«Як з’ясувалося по прибуттю першого підрозділу, пожежа виникла в середині приміщень дерев’яного одноповерхового кафе-бару. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дерев’яна частина будівлі кафе-бару була повністю охоплена вогнем. 

Ліквідація загорання ускладнювалася тим, що поблизу місця пожежі відсутні джерела водопостачання. Гасіння проводилось методом підвозу води. Пожежно-рятувальним підрозділам необхідно було поповнювати запас води, найближче джерело якої знаходитись на відстані близько одного кілометра.

23 січня о 12:34 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а о 13:10 – повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено будівлю на площі 200 квадратних метрів, пошкоджено дах та перекриття на площі 250 квадратних метрів.

До ліквідації пожежі залучалось 39 чоловік особового складу та вісім одиниць техніки.

Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей і димарів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів