«Jabil» планує відкрити у Львові центр надання дистанційних послуг

15:15 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся в понеділок, 25 березня, з керівництвом американської компанії «Jabil», яка спеціалізується на виготовленні електроніки.

Про це повідомили в понеділок, 25 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Компанія «Jabil» приймає рішення відкриття центру надання дистанційних послуг у Львові, що, своєю чергою, дасть можливість залучити більш кваліфіковані кадри, надасть робочі місця фахівцям в сфері ІТ та логістики. Очільник Львівщини Олег Синютка запевнив керівництво компанії у тому, що Львівщина саме той регіон, де вони зможуть залучити необхідну кількість фахівців в потрібних галузях та повідомив про готовність співпраці закладів освіти з метою коригування  навчальних планів для потреб компанії».

«Відтак, сторони обговорили можливість реалізації інвестиційного проекту з відкриття центру надання дистанційних послуг у Львові. За результатами зустрічі представники компанії подякували очільнику області за прийом та поінформували, що станом на сьогодні, «Jabil» розглядає шляхи підсилення своїх можливостей у сфері ІТ, обслуговування потреб лінії поставок та закупівель, а також у забезпеченні  фінансових процесів», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів